nieuws

Kleurrijk Leven ...

Mevrouw Helouise Harpal houdt van kleuren. Als ze op het dagactiviteitencentrum Multidag aankomt gaat ze het liefst meteen daarmee aan de slag.
"Als ik thuis ben, wil ik hier naar toe. Dan ga ik naar de kast met kleurpotloden. Dan zeg ik 'goedemorgen!' en ga meteen aan de slag."

Mw._Harpal_(3)_bewerkt-1.jpg"Thuis puzzel ik. Daar maak ik van die woordzoekers. Ik heb een hele stapel van die boekjes. Ik koop er elke week een paar. Mijn tante heeft me dat geleerd. Toen ik arbeidsongeschikt werd, zat ik de hele dag thuis. Puzzelen doe ik veel in de winter. In de zomer loop ik met mijn tante een rondje om het meer in de buurt."

"Mijn kinderen komen op de eerste plaats. Ik heb twee zonen en een schoondochter. Zij wonen bij mij in huis. In onze cultuur hoeven ze niet meteen te verhuizen. Mijn schoondochter komt uit Suriname. Ik vind het heel mooi dat ze bij mij in huis wonen."

Harpal_2.jpg"Mijn familie woont in Suriname en in Nederland. Mijn moeder, drie zussen en een broer wonen in Suriname. Ik heb drie broers en een zus die in Nederland wonen. Mijn broer heeft een volkstuin hier met Surinaamse komkommer en spitskool. Dat smaakt echt anders dan Nederlandse kool. De courgettes zijn zo mooi om te zien."

mandala.jpg

nieuws

Dagbesteding voor ouderen in Nijmegen in 2015

Vanaf januari 2015 valt de dagbesteding voor ouderen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en wordt de gemeente hiervoor verantwoordeli...

Lees verder...

MULTIDAG is verhuisd

Ons kantoor zit thans op het adres:
Hatertseweg 813
6535 ZS Nijmegen

Onze dagbestedingslocatie zit op:
Van Hogendorpstraa...

Lees verder...

Medewerkers-, vrijwilligers- en stagiairesdag

Op zaterdag 26 juli jl. werd er weer een dag ter ere van de medewerkers, vrijwilligers en stagiaires van Multidag Nijmegen georganiseerd.

Lees verder...

Deel van een gemeenschap

Mevrouw Fagoe wordt ook wel 'Didi' genoemd, dat betekent 'grote zus' in het Hindoestaans. Voor veel mensen op het dagactiviteitencentrum is ze als ...

Lees verder...

Tweede prijs voor Multidag!

Op zondag 29 juni werd er voor de 19de maal op het marktterrein in Hatert een grote braderie, rommelmarkt, infomarkt en multiculturele manifesta...

Lees verder...

Kleurrijk Leven ...

Mevrouw Helouise Harpal houdt van kleuren. Als ze op het dagactiviteitencentrum Multidag aankomt gaat ze het liefst meteen daarmee aan de slag.
Lees verder...

Dag van Lindenholt

Ook dit jaar trok het wijkevenement weer duizenden bezoekers naar park De Omloop voor de 7e editie van de Dag van Lindenholt.
Samen met andere...

Lees verder...

Cliënten zelf aan het woord ...

Een van de cliënten die Multidag regelmatig bezoekt is mw. Roest. Zij heeft een actief leven.

Vroeger deed ze aan hardlopen, zwemmen en...

Lees verder...

Bezoek Multidag aan Ashna

Op 24 mei 2014 zijn cliënten en hun begeleiders van Multidag Nijmegen naar de bijeenkomst van Ashna - Hindoestaanse Werkgroep Arnhem - geweest.
Lees verder...

Dit is Dukenburg

Op zondag 18 mei van 11.00 - 16.00 uur rondom het wijkcentrum Meijhorst staat Multidag Nijmegen met een stand op de braderie in Dukenburg.
Pr...

Lees verder...

Marem Zorg Utrecht

In het kader van de sociale contacten komen achttien cliënten van de Marem Zorg uit Utrecht op 9 mei 2014 de cliënten van Stg. Multidag Nijmegen ...

Lees verder...

Koningsspelen 2014

Op 30 april organiseerden de begeleiders van Multidag een middag met allerlei spelletjes voor de cliënten. Iedereen deed enthousiast mee. Men kon ...

Lees verder...