agenda

Kleurrijk Hatert

cropped-Kleurrijk-Hatert-Header3.jpg
Datum:
Zondag 29 juni 2014
Locatie:
Marktterein Hatert

Voor de 19de maal wordt er in Hatert een grote braderie, rommelmarkt, infomarkt en multiculturele manifestatie georganiseerd. Tevens treden er gedurende de gehele dag diverse groepen en artiesten op. De winkeliersvereniging organiseert diverse attracties in en rond het winkelcentrum. De markt wordt bekend gemaakt in de regionale media, op internet en via alle ondernemers in Hatert.
Multidag Nijmegen zal op dit evenement ook met informatie over het dagactiviteitencentrum een kraam bemensen. Wij hopen op een gezellige dag met heel veel nieuwe contacten.

Dag van Lindenholt

logo_dagvanlindenholt[1].jpg
Datum:
Zondag 22 juni 2014

Locatie:
Park "De Omloop"

Het evenement zal in 2014 voor de 7e keer plaatsvinden. Tal van Lindenholtse organisaties, bedrijven, verenigingen en scholen presenteren zich aan de bewoners uit het stadsdeel. Maatschappelijke organisaties op het gebied van zorg, wonen, participatie en gezondheid en brandweer en politie zullen zich presenteren. Ook Multidag Nijmegen zal met een eigen info-stand hierbij aanwezig zijn.


Dit is ... Dukenburg

1378882_154806298061963_2039690684_n[1].jpg
Datum:
Zondag 18 mei 2014
Locatie:
Winkelcentrum MeijhorstOp zondag 18 mei van 11.00 - 16.00 uur rondom het wijkcentrum Meijhorst staat Stichting Multidag met een stand op de braderie in Dukenburg.
Presentatiebraderie met infostands, demonstraties, tweede handsgoederenmarkt (geen commerciële verkoop), versnaperingen, kunst en cultuur, zang en dans, tentoonstellingen en vertier voor jong en oud.

nieuws

Dagbesteding voor ouderen in Nijmegen in 2015

Vanaf januari 2015 valt de dagbesteding voor ouderen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en wordt de gemeente hiervoor verantwoordeli...

Lees verder...

MULTIDAG is verhuisd

Ons kantoor zit thans op het adres:
Hatertseweg 813
6535 ZS Nijmegen

Onze dagbestedingslocatie zit op:
Van Hogendorpstraa...

Lees verder...

Medewerkers-, vrijwilligers- en stagiairesdag

Op zaterdag 26 juli jl. werd er weer een dag ter ere van de medewerkers, vrijwilligers en stagiaires van Multidag Nijmegen georganiseerd.

Lees verder...

Deel van een gemeenschap

Mevrouw Fagoe wordt ook wel 'Didi' genoemd, dat betekent 'grote zus' in het Hindoestaans. Voor veel mensen op het dagactiviteitencentrum is ze als ...

Lees verder...

Tweede prijs voor Multidag!

Op zondag 29 juni werd er voor de 19de maal op het marktterrein in Hatert een grote braderie, rommelmarkt, infomarkt en multiculturele manifesta...

Lees verder...

Kleurrijk Leven ...

Mevrouw Helouise Harpal houdt van kleuren. Als ze op het dagactiviteitencentrum Multidag aankomt gaat ze het liefst meteen daarmee aan de slag.
Lees verder...

Dag van Lindenholt

Ook dit jaar trok het wijkevenement weer duizenden bezoekers naar park De Omloop voor de 7e editie van de Dag van Lindenholt.
Samen met andere...

Lees verder...

Cliënten zelf aan het woord ...

Een van de cliënten die Multidag regelmatig bezoekt is mw. Roest. Zij heeft een actief leven.

Vroeger deed ze aan hardlopen, zwemmen en...

Lees verder...

Bezoek Multidag aan Ashna

Op 24 mei 2014 zijn cliënten en hun begeleiders van Multidag Nijmegen naar de bijeenkomst van Ashna - Hindoestaanse Werkgroep Arnhem - geweest.
Lees verder...

Dit is Dukenburg

Op zondag 18 mei van 11.00 - 16.00 uur rondom het wijkcentrum Meijhorst staat Multidag Nijmegen met een stand op de braderie in Dukenburg.
Pr...

Lees verder...

Marem Zorg Utrecht

In het kader van de sociale contacten komen achttien cliënten van de Marem Zorg uit Utrecht op 9 mei 2014 de cliënten van Stg. Multidag Nijmegen ...

Lees verder...

Koningsspelen 2014

Op 30 april organiseerden de begeleiders van Multidag een middag met allerlei spelletjes voor de cliënten. Iedereen deed enthousiast mee. Men kon ...

Lees verder...