activiteiten

MULTIDAG organiseert tijdens het verblijf groepsactiviteiten. Rekening houdend met de culturele verschillen en sociaal, psychische- somatische gesteldheid, mogen de cliënten naar eigen behoefte, actief of passief deelnemen aan een activiteit. Deze activiteiten kunnen zowel therapeutisch- als recreatief van aard zijn.

 

Wij bieden een diversiteit aan activiteiten. Er wordt samen met de cliënt een individueel zorgleefplan opgesteld, dat ook iedere zes maanden geëvalueerd en bijgesteld wordt. Voorbeelden van activiteiten: yoga (in aangepaste vorm), verven, kleien, breien, papier vouwen, muziekmiddagen waarbij cliënten zelf ook meezingen en/of een instrument bespelen, samen wandelen, groepsgesprekken voeren over onder meer sociaal maatschappelijke en ethische onderwerpen, gezelschapsspelen zoals sjoelen, kaarten, rummikub, mens-erger-je-niet, memory, tafelvoetbal, samen de lunch en warme maaltijd bereiden en samen eten.

 

Bij kookactiviteiten houden we rekening met uw culturele en godsdienstige achtergrond. Zo staat er voor de Hindoestaanse doelgroep geen rund- en varkensvlees op het menu. Maar wel kip. Eventueel in combinatie met een vegetarische maaltijd.

 

Er is ook tijd voor een zogenaamde vrije invulling. U kunt met anderen een praatje maken, de krant lezen, computeren, een andere activiteit naar keuze doen of gewoon rustig zitten. Indien er behoefte aan is, kunt u zich ook tijdelijk terugtrekken in een aparte relaxruimte. Bij Multidag geldt: niets moet, bijna alles mag. De cliënt staat bij ons centraal.


De openingstijden zijn op werkdagen van 10.00 – 16.00 uur.

IMG_0072.jpgIMG_0073_2.jpgIMG_0074.jpgIMG_0075.jpgIMG_0076.jpgIMG_0089.jpgIMG_0093.jpgIMG_0096.jpgIMG_0114.jpgIMG_0140.jpgIMG_0145.jpgIMG_0151.jpgIMG_0158.jpgIMG_0162.jpgIMG_0163.jpg

nieuws

Dagbesteding voor ouderen in Nijmegen in 2015

Vanaf januari 2015 valt de dagbesteding voor ouderen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en wordt de gemeente hiervoor verantwoordeli...

Lees verder...

MULTIDAG is verhuisd

Ons kantoor zit thans op het adres:
Hatertseweg 813
6535 ZS Nijmegen

Onze dagbestedingslocatie zit op:
Van Hogendorpstraa...

Lees verder...

Medewerkers-, vrijwilligers- en stagiairesdag

Op zaterdag 26 juli jl. werd er weer een dag ter ere van de medewerkers, vrijwilligers en stagiaires van Multidag Nijmegen georganiseerd.

Lees verder...

Deel van een gemeenschap

Mevrouw Fagoe wordt ook wel 'Didi' genoemd, dat betekent 'grote zus' in het Hindoestaans. Voor veel mensen op het dagactiviteitencentrum is ze als ...

Lees verder...

Tweede prijs voor Multidag!

Op zondag 29 juni werd er voor de 19de maal op het marktterrein in Hatert een grote braderie, rommelmarkt, infomarkt en multiculturele manifesta...

Lees verder...

Kleurrijk Leven ...

Mevrouw Helouise Harpal houdt van kleuren. Als ze op het dagactiviteitencentrum Multidag aankomt gaat ze het liefst meteen daarmee aan de slag.
Lees verder...

Dag van Lindenholt

Ook dit jaar trok het wijkevenement weer duizenden bezoekers naar park De Omloop voor de 7e editie van de Dag van Lindenholt.
Samen met andere...

Lees verder...

Cliënten zelf aan het woord ...

Een van de cliënten die Multidag regelmatig bezoekt is mw. Roest. Zij heeft een actief leven.

Vroeger deed ze aan hardlopen, zwemmen en...

Lees verder...

Bezoek Multidag aan Ashna

Op 24 mei 2014 zijn cliënten en hun begeleiders van Multidag Nijmegen naar de bijeenkomst van Ashna - Hindoestaanse Werkgroep Arnhem - geweest.
Lees verder...

Dit is Dukenburg

Op zondag 18 mei van 11.00 - 16.00 uur rondom het wijkcentrum Meijhorst staat Multidag Nijmegen met een stand op de braderie in Dukenburg.
Pr...

Lees verder...

Marem Zorg Utrecht

In het kader van de sociale contacten komen achttien cliënten van de Marem Zorg uit Utrecht op 9 mei 2014 de cliënten van Stg. Multidag Nijmegen ...

Lees verder...

Koningsspelen 2014

Op 30 april organiseerden de begeleiders van Multidag een middag met allerlei spelletjes voor de cliënten. Iedereen deed enthousiast mee. Men kon ...

Lees verder...